Støbeforme til beton, letbeton og fiberbeton

​Hos HNN Byggefirma har vi specialiseret os i at lave støbeforme til blandt andet beton, letbeton og fiberbeton. Vi laver støbeforme på vores eget værksted, og vi fremstiller dem gerne efter dine egne tegninger. De fleste kunder er erhvervskunder, men det kan også være privatkunder.

​Vores værksted fremstiller støbeforme til alle formål

Vi fremstiller støbeforme til de fleste formål, og de kan flyttes hen, hvor de skal bruges, når vi er færdige med dem. De kan bruges til at lave figurer, møbler, byggematerialer og meget andet. Det kan for eksempel være til letbetonmøbler, men det kan også være til fiberbeton. De bliver endvidere brugt til at lave betontrapper.

​Vi har selv flere års erfaring med betonarbejde og støbearbejde, og vi håndterer mange opgaver for både private og erhverv. Den erfaring inddrager vi i vores arbejde med at fremstille støbeforme på vores snedkerværksted.

Du kan også bede os om at varetage selv beton- og støbearbejdet, hvis du ønsker det. Vores erfarne murere og betonarbejdere påtager sig gerne alle former for betonopgaver. Vi arbejder blandt andet inden for industri, landbrug og offentlige anlæg samt private.

​Kontakt os for at høre mere om vores betonforme

Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte dine ønsker og behov inden for støbeopgaver. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på at specialfremstille støbeforme på vores snedkerværksted. Du kan ringe til os på telefon 97 17 24 60, eller du kan skrive til os på info@hnn-byggefirma.dk.

Kontakt HNN Byggefirma

HNN Byggefirma

Energivejlederen logo

Privatlivspolitik

Cookiepolitik