Tømrer / snedker arbejde hos HNN i Videbæk

Hos HNN Byggefirma har vi kompetencerne til at hjælpe dig med enhver tømrer- eller snedkeropgave. Vi har flere års erfaring, og vi bestræber os altid på at levere solidt håndværk såvel som service i topklasse.

​Tæt samarbejde

Hvad enten det drejer sig om mindre reparationsopgaver, total- eller fagentrepriser eller større offentlige byggeprojekter, kan HNN Byggefirma stå for opgaven.

Ved større entrepriseopgaver har vi et tæt samarbejde med vores underleverandører, som blandt andet tæller elektrikere, VVS-installatører, gulvlæggere samt fagfolk inden for jord, kloak og anlæg.

​HNN Byggefirma går ikke bare op i kvalitet, men lægger også vægt på udseendet af slutresultatet. Derfor får vi altid bygningen til at passe ind i de eksisterende rammer og omgivelser.

Kvalitet til fornuftig pris

Hos HNN Byggefirma bestræber vi os på at skabe det bedst mulige forhold mellem pris og kvalitet, og derfor kan du altid være sikker på solidt håndværk til fornuftige priser.

​Det er vigtigt for os, at vores kunder er fuldt tilfredse, og derfor gør vi meget ud af at udføre arbejdet ordentligt fra start til slut samt at orientere dig løbende under hele processen.

​Vi tager altid en grundig snak med vores kunder inden hver opgave, så vi er sikre på at få afdækket dine behov.​

Du kan altid kontakte os for at høre yderlige eller få et tilbud på tømrer- og snedkerarbejde

Kontakt HNN Byggefirma

HNN Byggefirma

Energivejlederen logo

Privatlivspolitik

Cookiepolitik